Ugrás a tartalomhoz
Megoldásaink
Általános szolgáltatások
Wine Broker
Honey Broker
Visszahívás támogatás
Tudástár
Videók
Hírek
Blog
Sajtószemle
Product Broker hírek
Események
Eseménynaptár
Esettanulmányok
GYIK
Kapcsolat
Rólunk
EN
Megoldásaink
Általános szolgáltatások
Wine Broker
Honey Broker
Visszahívás támogatás
Tudástár
Videók
Hírek
Blog
Sajtószemle
Product Broker hírek
Események
Eseménynaptár
Esettanulmányok
GYIK
Kapcsolat
Rólunk
EN
Sajtószemle
Keresés
Sajtószemle
2025-08-13
Sajtószemle
Antioxidánsok, enzimek, polifenolok – így újul meg a húskészítmények összetétele
2025-08-08
Sajtószemle
A vásárlók többsége tudja, hogy magyar-e egy termék
2025-08-04
Sajtószemle
Magas fehérjetartalom, alacsony hasznosulás – új kutatás a fehérjeszeletekről
2025-07-31
Sajtószemle
Újrahasznosított palackokkal újít a Lidl – egyre zöldebb a sajátmárkás kínálat
2025-07-28
Sajtószemle
Új felmérés: a vásárlók nem kérnek a mérgező vegyszerekből
2025-07-22
Sajtószemle
Tudatos táplálkozás – az okos döntések számítanak, nem a szigorú szabályok
2025-07-18
Sajtószemle
A fogyasztói tudatosságnak a pénztárca szab határokat
2025-07-14
Sajtószemle
Vízválasztó év a szőlészetben: így küzdenek a borászok az aszállyal
2025-07-09
Sajtószemle
Mitől tízszereződhet meg egy-egy bor ára?
2025-07-07
Sajtószemle
Prosecco: a palackba zárt életérzés
2025-07-03
Sajtószemle
Új húsrendelet: komoly változások jönnek a boltok polcain
2025-06-30
Sajtószemle
Hubai Imre: a magyar bor páratlan nemzeti kincs
2025-06-26
Sajtószemle
Vásárlói tudatosság és digitális átalakulás: 2024 FMCG-piaci tanulságai
2025-06-23
Sajtószemle
A lakosság harmada keresi még, hogyan tudna egészségesebben étkezni, és csak minden negyedik magyar táplálkozik tudatosan
2025-06-18
Sajtószemle
Változnak a fiatalok fogyasztási szokásai
2025-06-16
Sajtószemle
A jövő íze, csomagolása, ritmusa – innovációs térkép 2025-re
2025-06-11
Sajtószemle
A borász szerint nem elég jó bort készíteni – élményt is kell adni
2025-06-06
Sajtószemle
Tálcán kínált jövő: mit jelent a fenntartható táplálkozás?
2025-06-03
Sajtószemle
Vegyszerkoktél a tányéron: riasztó adatok az európai élelmiszerek szennyezettségéről
2025-05-29
Sajtószemle
Továbbra is alacsony Magyarországon az egyszer használatos műanyagok újrahasznosításának aránya
2025-05-26
Sajtószemle
A sikeres digitális átalakulás titka – a KPMG szerint
2025-05-22
Sajtószemle
A magyar borágazat jövője a minőség és az innováció
2025-05-19
Sajtószemle
Közös európai fellépés eredményeként változtat zöld marketing üzenetein a Coca-Cola
2025-05-16
Sajtószemle
Imádják a nyereményjátékokat a magyar vevők egy friss kutatás szerint
2025-05-13
Sajtószemle
Jövőálló bor a Balaton-felvidékről
2025-05-09
Sajtószemle
Feketelistán a zöldre festés?
2025-05-05
Sajtószemle
Tudatos borfogyasztók: változó szokások a fiatalabb generációk körében
2025-04-30
Sajtószemle
HNT: hamarabb érnek tudatos borfogyasztóvá a mai fiatal felnőttek
2025-04-28
Sajtószemle
Felemás a magyar lakosság klímatudatossága
2025-04-24
Sajtószemle
Évente 62 kg étel a kukában – Így csökkentheted az élelmiszerpazarlást tudatos döntésekkel
2025-04-22
Sajtószemle
Magyar gazdák a modern technológiák nyomában: új irányok és kihívások a mezőgazdasági gépgyártásban
2025-04-19
Sajtószemle
A kozmetikumok vezetik a veszélyes, nem élelmiszeripari termékek listáját
2025-04-17
Sajtószemle
Korszerűbb, hatékonyabb és fenntarthatóbb agrárium épül
2025-04-15
Sajtószemle
Ez lehet az oka a vörösbor-fogyasztás drámai visszaesésének
2025-04-09
Sajtószemle
Prémium ízek, mentes lendület
2025-04-04
Sajtószemle
Funkcionális alkoholmentes sört mutatott be a Dreher
2025-04-01
Sajtószemle
IDEAAL™: a forradalmi szuperfehérje – Versenyképes fehérjekészítmény hazai szereplőktől
2025-03-28
Sajtószemle
Az Európai Bizottság az uniós borágazat versenyképességének erősítésére tett javaslatot
2025-03-24
Sajtószemle
Liptai Zsolt – és Pannonhalma – triplázott
2025-03-21
Sajtószemle
Nagy István: el kell nyernünk a fogyasztók bizalmát
2025-03-18
Sajtószemle
A növényi alapú innovációkra ösztönzőleg hat a fermentáció, a regionális ízek és az árparitás
2025-03-12
Sajtószemle
Új vásárlói trendek: influenszerekre és a közösségi médiára támaszkodunk
2025-03-10
Sajtószemle
Ezekre a megváltozott fogyasztói trendekre számíthatunk 2025-ben
2025-03-07
Blog
Sajtószemle
Product Broker az Ecommerce EXPO-n: Digitális címkék a prémium borpiac szolgálatában
2025-03-06
Sajtószemle
Ez az év már valóban az adatmenedzsment éve lesz
2025-03-03
Sajtószemle
Az idén kulcstrend lesz az AI és a fenntarthatóság
2025-02-27
Sajtószemle
Tudatosabban vásárolunk? Töretlen a kereslet a hazai ízek iránt
2025-02-24
Sajtószemle
Egyre nagyobb a kereslet a mentes termékek iránt – változnak a vásárlói szokások
2025-02-20
Sajtószemle
A divatos superfoodok helyett válasszunk hazait! – tanácsolja a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége
2025-02-17
Sajtószemle
A mostani fejlesztések évtizedekre meghatározhatják a borászat jövőjét
2025-02-15
Sajtószemle
Komoly gondok vannak a magyar borászatban
2025-02-12
Sajtószemle
Magyar borfogyasztási trend-változások: egyre több fehérbor, kevesebb vörös
2025-02-10
Sajtószemle
Jó hír érkezett az őstermelők és az élelmiszeripari kistermelők számára
2025-02-06
Sajtószemle
Itt az első cukor- és alkoholmentes cider
2025-02-03
Sajtószemle
Az alkoholmentes borok térnyerése: dinamikus növekedés és hazai sikerek
2025-02-01
Sajtószemle
Reneszánszát éli a cékla Magyarországon
2025-01-30
Sajtószemle
Súlyos válság a magyar méhészetben: mélyponton az ágazat jövedelmezősége
2025-01-27
Sajtószemle
Eltűnnek a vonalkódok, jön a szép új világ
2025-01-23
Sajtószemle
Jelentős igény van a mentes termékekre
2025-01-21
Sajtószemle
Egyre több a „Kiváló Minőségű Élelmiszer” védjegyes termék az ALDI polcain
2025-01-20
Sajtószemle
A fogyasztók többsége nincs tisztában az AI közreműködésével online vásárlás közben
2025-01-17
Sajtószemle
A Shell Hungary felmérése új trendeket mutat a digitális vásárlás terén
2025-01-14
Sajtószemle
Tokaji és egri termelők nyerték a Magyar Bor Nagydíjat
2025-01-09
Sajtószemle
Jól nézd meg, mit vásárolsz, mert nagyon nem mindegy!
2025-01-06
Sajtószemle
Az AI által generált reklámok negatívan befolyásolhatják a fogyasztói percepciót
2025-01-02
Sajtószemle
2025 lesz a magyar sörturizmus éve?
2024-12-23
Sajtószemle
AI-jelölést szeretnének a fogyasztók az élelmiszercímkéken
2024-12-19
Sajtószemle
Nagyot változtak a borfogyasztási szokások: ma már a könnyedebb, gyümölcsös vörösborokat vásároljuk szívesen
2024-12-16
Sajtószemle
Prémium legyen, de fenntartható is – a legifjabb generáció elvárásai
2024-12-13
Sajtószemle
Zöldség-gyümölcs ételmentő csomagokat vizsgáltak a Nébih szakemberei
2024-12-12
Sajtószemle
Tilos megenned! – Figyelmeztetést adott ki a NÉBIH, óriási baj van ezzel a négy édességgel
2024-12-09
Sajtószemle
Az év szaloncukra 2024 – Kiderült, melyik íz lett a kedvenc
2024-12-07
Sajtószemle
Nébih: jelölési hibákat találtak a májkrémek vizsgálatán
2024-12-05
Sajtószemle
Zavaros címkék az élelmiszereken: az Európai Számvevőszék figyelmeztetése
2024-12-02
Sajtószemle
Gerlaki Bence: a kormány minden korosztályban segíti a fogyasztói tudatosság fejlődését
2024-11-28
Sajtószemle
Fenntartható csomagolás: fókuszban az újrahasznosítás és a körforgásos gazdaság
2024-11-25
Sajtószemle
Fenntarthatóság és egészség: a növényi alapú tejtermékek térhódítása Magyarországon
2024-11-21
Sajtószemle
Felelős csomagolás, fenntartható jövő
2024-11-18
Sajtószemle
Fenntarthatóság a polcon – Mit gondolnak a vásárlók a csomagolásról és a környezetvédelemről?
2024-11-15
Sajtószemle
A magyar élelmiszeripar jövője: fenntartható innováció
2024-11-12
Sajtószemle
A magyarok kétharmada szerint változtatni kell az életmódon a klímaváltozás miatt
2024-11-08
Sajtószemle
Az ESG előnyei lassan körvonalazódnak
2024-11-06
Sajtószemle
Mekkora az élelmiszerek környezeti lábnyoma?
2024-10-21
Sajtószemle
Kiemelt cél a hazai borágazat sikere és támogatása
2024-10-18
Sajtószemle
A józanság szava
2024-10-15
Sajtószemle
Engedélyezi az Európai Bíróság a húsra vonatkozó kifejezések használatát a növényi húshelyettesítők esetében is
2024-10-10
Sajtószemle
Soha nem látott népszerűségnek örvendenek a saját márkák
2024-10-08
Sajtószemle
Miről árulkodik az élelmiszerek címkéje?
2024-10-04
Sajtószemle
Nagy István: Az élelmiszer-pazarlás az élelmiszerlánc első számú fenntarthatósági problémája
2024-09-30
Sajtószemle
Folyamatos a fejlődés a magyar borászati ágazatban
2024-09-29
Sajtószemle
Egészséges táplálkozás, fenntartható termelés
2024-09-27
Sajtószemle
AI az FMCG-ben: most kell lépnie a cégeknek!
2024-09-23
Sajtószemle
Fenntartható növényvédelem és élelmiszer-biztonság Magyarországon
2024-09-19
Sajtószemle
Hogyan használjuk fel a lejárt hústermékeket? A Nébih útmutatója segít eligazodni
2024-09-16
Sajtószemle
Valamitől “mentes”, valamiben “szegény” – Mennyi mindentől lehet mentes egy bor?
2024-09-13
Sajtószemle
Az Agrárminisztérium kiemelten támogatja a magyar méhészek munkáját
2024-09-10
Sajtószemle
Az aszály sújtotta évjárat: kisebb mennyiség, de kiemelkedő minőség a borászatban
2024-09-07
Sajtószemle
Már a hazai vállalatok nagy része is használja a mesterséges intelligenciát
2024-09-02
Sajtószemle
Elgondolkodtál már azon, hogy miért piros vagy sárga hálóban árulják a zöldségeket, gyümölcsöket?
2024-08-29
Sajtószemle
Amit a „Helyben vagyunk” védjegyről tudni kell
2024-08-19
Sajtószemle
Fontos az élelmiszerfelesleg mentése a mezőgazdaságból
2024-08-16
Sajtószemle
A szemünk láttára fordul a feje tetejére az élelmiszeripar
2024-08-08
Sajtószemle
Drasztikusan apad a hazai sörfogyasztás
2024-08-05
Sajtószemle
AM: tisztességes versenyfeltételekért küzdünk uniós szinten a magyar méhészeknek
2024-08-01
Sajtószemle
A joghurtválasztásnál is szempont a környezetvédelem
2024-07-29
Sajtószemle
Fenntarthatóság a fogyasztói magatartásban: a Mintel globális jelentése 2024-25
2024-07-24
Sajtószemle
Extrém korai szőlőszüret várható idén
2024-07-22
Sajtószemle
A mesterséges intelligencia beépül a vállalatok pénzügyi folyamataiba
2024-07-18
Sajtószemle
Jönnek az alkoholmentesített borok
2024-07-15
Sajtószemle
Túl sok szintetikus vegyület van az ételeinkben
2024-07-11
Sajtószemle
Napi 1 kanál mézben minden benne van
2024-07-08
Sajtószemle
Sokan betegednek meg a helytelen élelmiszer-kezelési gyakorlatok miatt
2024-07-04
Sajtószemle
A mesterséges intelligencia által készített borok: a jövő vagy már a jelen
2024-07-01
Sajtószemle
A vártnál gyorsabban bontakozik ki a generatív AI hatása a kiskereskedelemre
2024-06-27
Sajtószemle
A Z generáció felnőtt: itt az ideje a sztereotípiák ledöntésének
2024-06-24
Sajtószemle
Jöhet a QR-kódos fizetés Magyarországon
2024-06-20
Sajtószemle
Egyre fontosabbak a promóciók
2024-06-18
Sajtószemle
Elektronikus polccímkéket vezet be a Walmart több ezer üzletében
2024-06-14
Sajtószemle
Amcor: kávévásárláskor a csomagolás és újrahasznosíthatóság is fontos
2024-06-11
Sajtószemle
A magyar söripar 2023-as eredményei: vegyes teljesítmény a nagy gyártóktól
2024-06-07
Sajtószemle
Veszélyes lehet, zöldbabot hívott vissza az Auchan
2024-06-03
Sajtószemle
Kihívások a magyar boriparban: nincsenek egyszerű helyzetben a borászatok
2024-05-30
Sajtószemle
A klímaváltozás a magyar sörfőzdék számára is kihívást jelent
2024-05-27
Sajtószemle
Előtérbe kerültek a minőségi sörök a volumennel szemben
2024-05-23
Sajtószemle
Versenyhivatal: az egészségre gyakorolt hatásokról szóló állításokkal téveszthette meg a fogyasztókat a Natur Tanya
2024-05-21
Sajtószemle
Elképesztő mértékben csökken a húsfogyasztás
2024-05-16
Sajtószemle
A kormány a szőlőtermelők és a borászok mellett áll
2024-05-13
Sajtószemle
Második borversenyt rendezte a Budapest Airport közel 300 magyar borral
2024-05-10
Sajtószemle
Az MI által vezért okos rendszerek a KONICA MINOLTA IOT LIVE SHOW-n
2024-05-09
Sajtószemle
A Danone kutatása a növényi termékek népszerűségét vizsgálta
2024-05-07
Sajtószemle
Az alkoholmentes sörökre és a prémium kategóriára fókuszál a magyar sörpiac
2024-05-03
Sajtószemle
Lehullott a lepel: ez történik valójában a magyar mézzel
2024-04-30
Sajtószemle
Tízből hat Z-generációs vásárlónak a felhasználói élmény és a megbízható értékelések a legfontosabbak
2024-04-29
Sajtószemle
Új üzenetekre van szüksége a növényi alapú húshelyettesítőknek 2024-ben
2024-04-26
Sajtószemle
Hagyományos eljárással készült egyedi tételek a METRO Év Borai
2024-04-24
Sajtószemle
Szent György-hegyi bornapok: apró lépésekkel, tájazonos módon érdemes a természeti környezetben fejleszteni
2024-04-23
Sajtószemle
Mesterséges intelligencia a borászatban: az új technológia megváltoztatja a borkészítés módját
2024-04-19
Sajtószemle
Digiméter 2024: Digitális felzárkózás helyett visszarendeződés
2024-04-17
Sajtószemle
Az uniós élelmiszerbiztonság miatt aggódik a NAK az import termékek kapcsán
2024-04-15
Sajtószemle
Az Európai Parlament új szabályokat fogadott el egyes élelmiszereknél a fogyasztók tájékoztatására
2024-04-12
Sajtószemle
Méhészek: jók az idei terméskilátások, de problémát okoz az alacsony felvásárlási ár a nagy méztermelőknek
2024-04-10
Sajtószemle
Az új visszaváltási rendszer még a fasorban sincs a Greenpeace szerint
2024-04-08
Sajtószemle
Több száz bor mutatkozott be a Winelovers Grand kóstolón
2024-04-06
Sajtószemle
Prémiumra hangolva
2024-04-03
Sajtószemle
Magyarországon nő az érdeklődés a rovarfehérjék iránt
2024-03-28
Sajtószemle
Élelmiszervásárláskor a baby boomerekhez hasonlóan viselkednek a Z-generációs brit fogyasztók
2024-03-25
Sajtószemle
Tudósok bizonyították be, hogy a jó bor boldogabbá tesz
2024-03-21
Sajtószemle
Fenntartható kakaóalternatíva lett az idei év innovációja az ISM-en
2024-03-18
Sajtószemle
Növényi alapon
2024-03-14
Sajtószemle
Hajlamosak a fogyasztók elfordulni azoktól a kiskereskedőktől, akiket kibertámadás ér
2024-03-11
Sajtószemle
Euromonitor International: üzleti potenciál rejlik a női egészséget támogató funkcionális élelmiszerekben
2024-03-07
Sajtószemle
Nagyot zuhant a magyar méz ára a kínaié miatt
2024-03-06
Sajtószemle
Óriási siker, a vártnál nagyobb látogatószám a III. REL Expón
2024-03-04
Sajtószemle
Nébih: 21 csokoládéízű fehérjepor közül 20 termék nem felelt meg a jelölési előírásoknak
2024-03-01
Sajtószemle
Milyen igények befolyásolják a fogyasztók vásárlási döntését?
2024-02-28
Sajtószemle
Versenyelőnybe kerülhetnek a kötelező visszaváltási rendszerbe önként belépő kisboltok
2024-02-26
Sajtószemle
Kiderült, mi befolyásolja a méztermelés hatékonyságát
2024-02-21
Sajtószemle
Újra jöhet az ukrán méz
2024-02-19
Sajtószemle
Könnyebb lesz lebuktatni a hamis mézeket
2024-02-15
Sajtószemle
Zöld állítások a kommunikációban, ilyen a hazai helyzet a greenwashing területén
2024-02-12
Sajtószemle
Új szabályozás jön az EU-ban: rengeteg termék változik meg hamarosan
2024-02-09
Sajtószemle
Új forgalmazási előírásokat hagyott jóvá az EU a „reggeli irányelvek” keretében
2024-02-07
Sajtószemle
Fókuszban a fenntarthatóság: fehérjeátállás, állatjólét, kommunikáció, étrend
2024-02-05
Sajtószemle
Húsvéttól jönnek a visszaváltható palackok, amikért külföldön több pénz járhat
2024-02-02
Sajtószemle
Magyar kezdeményezésre változik a mézjelölés az Európai Unióban
2024-01-31
Sajtószemle
Változás jön a vállalati hiteleknél – átvilágítják a bankok a cégeket a fenntarthatósági kockázatok miatt
2024-01-29
Sajtószemle
ESG törvény: Fenntarthatósági kockázatkezelés a nagyvállalati ESG beszámoló közzétételével
2024-01-25
Sajtószemle
Vallottak a borászok: lerántották a leplet a magyar borokról
2024-01-23
Sajtószemle
A kiterjesztett gyártói felelősségi rendszer és a visszaváltási díjas rendszer 2024. január 1. után
2024-01-22
Sajtószemle
Vigyázz, kész, visszaváltás – tények és tévhitek a kötelező visszaváltási rendszerről
2024-01-18
Sajtószemle
Ömlik az import méz az EU-ba: nem tudják eladni a hazait a magyar méhészek
2024-01-15
Sajtószemle
Miért lett eladhatatlan a magyar méz?
2024-01-11
Sajtószemle
Egyre több a minőségi pezsgő Magyarországon
2024-01-10
Sajtószemle
Tetra Pak: A fogyasztók 54%-a a bolygó jövőjét is figyelembe veszi az élelmiszerek kiválasztása során
2024-01-09
Sajtószemle
Itt a feladat: jól kell pozicionálni a magyar borokat
2024-01-07
Sajtószemle
Kötelező lesz százalékosan feltüntetni a mézek származását az EU-ban
2024-01-03
Sajtószemle
Az EP változtatna a méz, a gyümölcslé és a lekvár címkézésén
2023-12-28
Sajtószemle
Sorra adják fel a méhészek: eldurvult a helyzet Magyarországon
2023-12-24
Sajtószemle
Gyarapodó kihívások, felsejlő kilátások hazai zöldség-gyümölcs termesztésben
2023-12-23
Sajtószemle
Kékfrankos borokat vizsgált a Nébih: itt a 2023-as teszt a véleményekről
2023-12-18
Sajtószemle
Biohulladék: Tömeges szemléletváltás szükséges!
2023-12-16
Sajtószemle
Tele vannak rákkeltő növényvédő szerekkel ezek a borok: tételes lista, 72-ből 49 megbukott a teszten
2023-12-08
Sajtószemle
Megvan az eredmény, kiderült ki Az Év Bortermelője
2023-12-06
Sajtószemle
ProWein 2023: Az ágazat vezető szakvására sikerrel teljesítette a várakozásokat
2023-12-05
Sajtószemle
Varga Mihály szerint Magyarország a zöld átállás egyik nyertese lehet
2023-11-30
Sajtószemle
Egy váci pékséget záratott be a Nébih
2023-11-21
Sajtószemle
Hegyközségek Nemzeti Tanácsa: nélkülözhetetlen a borok átadási árainak emelése
2023-11-17
Sajtószemle
A jó, a rossz és a borospalack avagy az új hulladékgazdálkodási szabályozás
2023-11-15
Sajtószemle
Egy sor új kötelezettséget kapnak a nagyobb cégek a kormány új ESG-törvényével
2023-11-13
Sajtószemle
A jövőben is számíthatnak a kormány támogatására a magyar borászok
2023-11-03
Sajtószemle
spiritsEUROPE: A földrajzi jelzésekre vonatkozó új szabályok a szeszesital-iparágat védik
2023-10-31
Sajtószemle
Jövő év elején indulnak az új agrár- és vidékfejlesztési pályázatok
2023-10-24
Sajtószemle
Kongatják a vészharangot a borászatok
2023-10-16
Sajtószemle
Ez téged is érinthet: közeledik az EPR adatszolgáltatás időpontja
2023-10-13
Sajtószemle
Mol: alakul az új italcsomagolás-visszaváltási rendszer hálózata
2023-10-09
Sajtószemle
Új szabályozás érinti a bortermelőket
2023-10-05
Sajtószemle
Januárban indul a kötelező visszaváltási rendszer a meghatározott űrtartalmú fém, üveg és műanyag palackokra és dobozokra
2022-10-11
Sajtószemle
Fenntartható körforgásos gazdasági modell