Keresés
Close this search box.

Wine Broker

e-címke PLUS

A kötelező elemeken túl

Lehet marketing eszközként használni a QR kódot? Igen!

Most nem az összetevőkkel kapcsolatos kötelező információk kezeléséről beszélünk, hanem egy ettől élesen elkülönített, igen költséghatékony bormarketing eszközt kínálunk. A kötelező információk megjelenítését a HNT – díjmentesen – támogatja, illetve nálunk is díjmentesen elérhető.

A lenti két QR kód csak minta. A 2023. 12. 08. után készült borok esetében a marketing információkat egy második QR kód mögött lehet csak elhelyezni, ott viszont – a megtévesztésen kívül – nincs tartalmi korlátozás.

Innovatív technológiánk segítségével költséghatékonyan elérhetővé tehet minden, a termékei mögött rejlő történetet és információt informatikus és webfejlesztői támogatás nélkül.

Bor specifikus felület, ahol bármelyik borász bármelyik borát a számára ideálisnak ítélt mélységben bemutathatja a virtuális térben. Tartalmi korlátozás nélkül, akár utólag is finomítva bármit megoszthat a borairól, amit fontosnak tart.

A kötelező elemek megjelenítésén túl a QR kód (vagy NFC) alkalmazásával egyszerűen megoldható a fogyasztók konkrét borra vonatkozó hiteles és tetszőleges mértékű tájékoztatása.

Határtalan lehetőségek

Ha bővített tartalom kezelését lehetővé tevő QR kódot (e-címke Plusz) használunk, tetszőleges tartalmú és mennyiségű marketing információt közvetíthetünk. Az egyetlen korlát, hogy a közvetített információk nem lehetnek megtévesztőek, és nem lehetnek törvénysértőek. Mire is kell gondolni, miről lehet (érdemes) egy konkrét borról információt adni?

Pillantsunk bele abba a felületbe, ahol a borász (címkénként, sarzsonként) előkészítheti ezeknek az információknak a QR kódon keresztüli publikációját. (Hogy miért sarzsonként? Mert az az esetleges visszahívások esetén már sok plusz lehetőséget ad. Pléldául visszahívott mennyiség pontosítása, érintett vevők online elérése.)

A címke természetesen címke típusonként értendő, azaz pl. Sauvignon blanc 2023, vagy Sauvignon blanc battonage 2021. Ezen belül a darabszám irreleváns.

Ha nem sikerül a QR kódot beolvasva eljutni az információkhoz (pl. mert éppen nincs kéznél alkalmas telefon), úgy minden megtalálható a kódra kattintva.

Mit kapsz érte?

  1. Adunk a borászatnak egy felületet a Product Broker alkalmazás oldalán, ahol
    • lehet regisztrálni, és előfizetni a szolgáltatásra,
    • be lehet vinni a QR kód mögött megjeleníteni kívánt információkat, amik utólag is módosíthatóak,
    • a borászattal kapcsolatos, azaz mindegyik bornál azonos adatokat elég egyszer megadni.
  2. Egy felhő alapú adatbázisban vírusvédetten tároljuk a felvitt termékleírásokat, biztosítva ezek rendszeres mentését.
  3. QR kód alapján ezeket a szöveges, audio, vagy video információkat a végfelhasználók (azaz a telefon mögött levő vásárlók, vagy érdeklődők) számára megjelenítjük.
  4. Statisztikákat készítünk.

Összefoglalva: A borászat számára lehetőség nyílik arra, hogy az adott borral kapcsolatos (a borászat által marketing szempontból fontosnak ítélt) információkat az általunk biztosított keretek közt szabadon publikálhassa tetszőleges számú (értsd: azonos címkét viselő) borra vonatkozóan. Mindezt úgy, hogy nem kell IT támogatás, csak használni kell, mint a gmail-t, vagy Google Drive-ot.

35 000 Ft éves díj
50 000 Ft éves díj
70 000 Ft éves díj
90 000 Ft éves díj
Áraink forintban értendők és az áfát nem tartalmazzák.

További kérdéseikkel keressenek bátran

+36 30 476 9174