A bor (folyamatos visszakeverés melletti) leülepedett seprőn való tartása egy komplexebb íz elérése érdekében. Az akár több hónapos folyamat lehetővé teszi, hogy a bor a fermentációs üledékkel érintkezve egy módosult karaktert kapjon.
A bor (folyamatos visszakeverés melletti) leülepedett seprőn való tartása egy komplexebb íz elérése érdekében. Az akár több hónapos folyamat lehetővé teszi, hogy a bor a fermentációs üledékkel érintkezve egy módosult karaktert kapjon.
Cím: 8000 Székesfehérvár, Kertalja utca 11.
Adószám: 13447465-2-07
Telefon: +36-22-501-632
Email: [email protected]
Web: seacon.hu
SeaFleet | Élelmiszeripari minőségellenőrzés
QSTSolutions | Élelmiszeripari minőségellenőrzés
SeaLog | Információbiztonság
Industry 4.0 megoldásaink